Párja szexfotóival zsarolták az edzőt

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 9. 13:43
Michael Skibbére rájár a rúd. Nem elég, hogy a német edzőt kirúgták a Galatasaray labdarúgócsapatától, még a magánélete is a feje tetejére állt. A korábbi szövetségi trénert ugyanis egy rendőrnő (!) korábbi barátnői szexfotóival zsarolta meg. Az eset még 2006-ban történt, amikor Skibbének feltörték az autóját, amelyből többek között meccsjegyeket, GPS-t és a telefonját is ellopták. Utóbbi csak azért fontos, mert azon voltak rajta az ominózus fotók.


Nem tölthette ki szerződését a török Galatasaray csapatánál Michael Skibbe, a korábban a Leverkusent is irányító német szakember. A 44 éves edzőt azok után rúgták ki az isztambuliaktól, hogy a bajnokságban 5-2-re kikaptak a Kocealisportól hazai pályán.

 

Még a gyógyszergyáriakat dirigálta Skibbe, amikor 2006-ban feltörték a Mercedesét. Több értékes dolog is eltűnt a nem kevésbé olcsó járgányból. Többek között egy navigációs rendszer és hat darab, a Leverkusen-Besiktas meccsre szóló jegy is új gazdára talált.

 

De ami igazán fájhatott a fiatal trénernek, hogy a telefonját is elvitték a tolvajok, amelyben felbecsülhetetlen értékeket lehetett fellelni. Az egyik ilyen érték az akkori barátnő szexképei voltak. Összességében többet értek, mint az előbbi kettő összesen.

 

Legalábbis így gondolta a tolvaj, aki kilenc hónapig várt azzal, hogy megkeresse vele Skibbét és felajánlja őket egy tisztes összegért cserébe. Egészen pontosan 160 ezer eurót kért az ismeretlen... hölgy. Ugyanis kiderült, hogy egy rendőrnőről van szó. Jennifer P. megzsarolta a futballedzőt, hogy ha nem fizet, publikussá teszi a fotókat.

 

A megbeszéltek szerint Skibbének Wuppertal városában egy üveges konténerbe kellett volna helyeznie az összeget, és ugyanott megtalálhatta volna a telefonját. A korábban a válogatott pályaedzőjeként is dolgozó szakembert azonban nem ejtették a feje lágyára és szólt a rendőrségnek. A helyszín közelében egy rendőrjárőr elfogta a hölgyet és társát, Bruno. P.-t.

Így legalább a fotók előkerültek és Skibbe pénze is megmaradt. Igaz, most egy több hónapos bírósági ügy szakadt a nyakába. Jelenleg egyébként is sok a szabadideje az edzőnek, így ezzel nem lesz probléma.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu