Pályán kívül győznék le a Poolt

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 26. 18:14
Kapós lett a Lgue 1 egyik legjobb szélsője: a Paris Saint-Germain és a Liverpool FC után a friss bajnokcsapat, a Lille is szívesen látná Dimitri Payet-t, a Saint-Etienne labdarúgóját.


Francia lapértesülés szerint az aranyérmes klub esélyei nagyon jók, mivel az angolok alig több, mint a felét fizetnék a játékos 12.3 millió eurós vételárának. A L’Equipe szerint a Lille napokon belül szerződést is köthet Payet-val.

A párizsi sportnapilap úgy tudja, a bajnokcsapat illetékesei már tárgyaltak a szélsővel, aki elfogadta szerződésének anyagi vonatkozásait. Payet kontraktusa 2013-ban járna le a Saint-Etienne-nél.

A 24 éves játékosért a PSG is verseng, de a napokban a Pool sportigazgatója, Damien Comolli még biztos volt abban, a párizsiakat le tudja „gyűrni” az átigazolási piacon. A Vörösök vezetője mintegy 7 millió eurót szánna az üzletre, ez nem tűnik felülmúlhatatlan ajánlatnak …

A háromszoros válogatott Payet a legutóbbi szezonban 33 bajnokin 13 gólt szerzett, 7 asszisztot jegyzett. Értékét 9 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu