Owen: ez az Arsenal csak 5. lesz

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 30. 20:11
Michael Owen, az eddigi utolsó angol Aranylabdás futballista tartja magát ahhoz a korábbi jóslatához, miszerint az Arsenal csak ötödik lesz a 2013/2014-es szezonban, hiába áll Arsene Wenger együttese a tabella élén. A gárda ki fog pukkadni, a Chelsea és a Manchester City pedig szerinte előzni fog.


 

Michael Owen szeptemberben már egyszer felidegesítette az Arsenal szurkolóit, mikor azt jósolta, hogy a csapat a 2013/2014-es szezonban csak az ötödik helyen végez majd. Arsene Wenger együttese ugyanakkor most a tabella élén áll, és a Premier League 13. fordulójában magabiztosan, 3-0-ra legyőzte a Cardiff Cityt Wales-ben.

A visszavonult, egykori Aranylabdás játékos mégis tartja magát a korábbi jóslatához. "Tartom magama korábbi jóslatomhoz" - írta a Twitteren a 33 éves egykori csatár, mikor Piers Morgan műsorvezető a mai, Cardiff elleni Arsenal-győzelem után emlékeztette a szeptemberi jövendölésére.

Majd hozzátette: "A Chelsea vagy a City fogja megnyerni a bajnokságot. Az Arsenal, a Liverpool és a United a 3-4. helyért fog harcolni, bár még hosszú az út a bajnokság végéig."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Arsenal már nem hasalt el Cardiffban
A Manchester City kínos zakója és a Manchester United botlása után az éllovas Arsenal győztesen utazhatott haza a Cardiff City otthonából, így az Ágyúsok a Premier League 13. fordulója után is a tabella élén állnak. A meccs első...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ilyen kölykök voltak az Arsenal focistái
Egy fotó járja körbe az internetet, amelyen egy szurkoló az Arsenal játékosainak gyerekkori képeit gyűjtötte össze egy csokorba. Wojciech Szczesny, Per Mertesacker, Thomas Vermaelen, Thomás Rosicky, Mikel Arteta, Lukas Podolski,...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Michael Owen
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu