Őrület! Egy meccsen 19 piros lap!

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 5. 21:33
Írd és mondd, 19 játékos kapott piros lapot a hétvégén Spanyolországban a Recreativo Linense - Saladillo de Algeciras mérkőzésen, a Cádiz megyei bajnokságban - írja a Marca madridi sportnapilap. A hallatlan eset egy hazai kiállítással és tömegverekedéssel kezdődött, amelyet követően a játékvezető lefújta a meccset. A jegyzőkönyvet készítő sípmesterre aztán mindkét csapat játékosai rátámadtak, mire ő pirossal szankcionált mindenkit, aki élt és mozgott környezetében...


Példátlan eset történt a hétvégén Spanyolországban: a linensei Recreativo és az algecirasi Saladillo meccsének 54. percében elszabadult a pokol.

 

Jose Manuel Barro Escandon zuhanyozni küldte az 1-0-ra vezető hazaiak egyik játékosát, s hirtelen tömegverekedés tört ki, az indulatokat egyszerűen nem hetett megfékezni, több helyi "keménylegény" is beszabadult a pályára. A bíró jobbnak látta megszakítani a mérkőzést, és mindenkit az öltözőbe vezényelt.

 

A káosz ott is eluralkodott, további inzultusok érték a játékvezetőt, mire mindkét csapatból további kilenc-kilenc játékost a kiállítottak közé sorolt. Egy plusz tizennyolc, azaz tizenkilenc kiállítás egy meccsen!

 

A FIFA szabálykönyvének értelmében egyébként mindkét csapatból legalább nyolc futballistának kell a pályán lennie, ellenkező esetben nem folytatható a találkozó. Arra, hogy tizenkilencszer "villanjon a piros", normális körülmények között tehát nem is kerülhetne sor. Normális körülményekről persze ebben az esetben nem beszélhetünk...

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu