Nincs lejjebb: bunda genovai derbin?

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 20. 16:30
A Genoa négy korábbi sztárja ellen is nyomozást indított a város ügyészsége a bundabotrányban vizsgálódó cremonai hatóságok információi alapján - robbant a bomba pénteken az olasz sajtóban. Bundagyanúról beszélünk (a jelek szerint alapos bundagyanúról), és olyan nevekről mint Domenico Criscito, Rodrigo Palacio, Omar Milanetto, és Dario Dainelli.


Az illetékesek a legutóbbi, 2011 májusi genovai rangadóval (Genoa-Sampdoria 2-1) kapcsolatban vizsgálódnak. A hazaiak elnöke nem került képbe, a csapat ultráinak vezére, Massimo Leopizzi viszont például igen.

A pletykák szerint a két csapat néhány játékosa együtt ebédelt a derbi előtt néhány nappal, hogy kitaláljanak egy olyan eredményt, amely mindenkinek jó, különösen a bentmaradásért küzdő Sampdoriának. Mint azonban az eredményből is kitűnik, sántít a történet...

Az a hír járja, a meccsnek 1-1-nek kellett volna lennie, de a 96. percben, Milanello lezser gurítása után az argentin Boselli nem így gondolta, zseniálisan fordult be, és helyezett a jobb alsóba ("neki nem szóltak"  - mondogatták később a Genoa-szurkolói gúnyosan, akiknek azt kellett megélniük, hogy a szezon folyamán sorozatosan kiábrándító játékot produkálnak kedvenceik).

Nézd meg az összefoglalót videón, a győztes gól 6:00-nál:

Genoa - Sampdoria : 2-1 ( 8 Maggio 2011 ) from andrea pesce on Vimeo.



Címkék: GenoaSampdoria
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu