Németország: Löw minden cserejátékost leültetne a kispadra

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 14. 07:03
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azt szeretné, ha a jelenlegi hét helyett a keretbe behívott valamennyi futballistája leülhetne a kispadra az Európa- és világbajnoki selejtezőkön.


„Sokkal jobb lenne, ha mindenki ott lehetne a padon, hiszen így nem kellene azok közül, akik végigcsinálták velünk a felkészülést, több embert a meccs időpontjában a lelátóra küldenem” - mondta a szakember.

 

A nemzetközi szövetség (FIFA) már vizsgálja annak lehetőségét, hogy minden futballista helyet foglalhasson a kispadon. Franz Beckenbauer, a FIFA végrehajtó bizottságának tagja szerint elképzelhető, hogy a 2014-es vb-kvalifikációs sorozaton már életbe lép ez a szabály.

 

Kevin Kuranyi, a német nemzeti együttes támadója az Oroszország ellen szombaton 2-1-es német győzelemmel végződött vb-selejtezőn nem került be a tizennyolcas keretbe. A Schalke 04 csatára a szünetben sértődötten elhagyta a stadiont. Löw a futballistát kizárta a válogatottból és kijelentette, soha többé nem hívja be.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu