"Nem való Rooneynak a közszereplés!"

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 27. 12:48
Noha Wayne Rooney látványosan jegeltette bal bokáját a kispadon ülve, Sir Alex Ferguson nyilvánvalóan nem sérülés miatt hozta le ismét idő előtt a csatárászt Boltonban. Wazza csak árnyéka önmagának, amióta fény derült egy prostival való titkos kapcsolatára. A magánéletbeli problémák meglátszanak teljesítményén, Kevin Keegan, egykori szövetségi kapitány be is szólt Wazzának.


"Azt nem lehet a médiával játszani, hogy akkor most gyertek, mert jó dolog történik velem, de most ne gyertek, mert rossz passzban vagyok - kezdte a volt szövetségi kapitány. - Persze, egyszer eladod jó pénzért az esküvődet, aztán meg nyávogsz, hogy a sarkadban vannak a paparazzók és nincs semmi magánéleted. Egyik percben magadhoz édesgeted őket, aztán meg panaszkodsz. Ilyen nincs."

A Hatalmas Egér úgy véli, Rooney túl közel engedte magához a sajtót, erre fázott rá. Mi több, nemcsak a magánélete sínylette meg a történteket, de a pályán sem talál rá a helyes útra. Vasárnap is csupán 61 percet játszhatott.

"A Bolton ellen is láthattuk, mennyire gyenge formában van - folytatta Keegan. - A korábbi magabiztosságának lőttek, félénk, erőtlen és veszélytelen. Ahhoz, hogy egy Manchester United Boltonban is nyerni tudjon, mindenféleképpen kellene egy Wayne Rooney."

Az United kisebb meglepetésre 2-2-es döntetlent játszott a Wanderers ellen - Rooney-gól nélkül... 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megsérült az MU ikonja!
Miközben csapata mindössze 2-2-es döntetlent ért el Boltonban, neki az 53. percben le kellett jönnie a pályáról. Sir Alex Ferguson menedzser sérülés miatt volt kénytelen lecserélni a Manchester United első számú ikonját, Ryan...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elátkozott nagyok: az MU sem győzött!
GÓLVIDEÓk! A Manchester United nem tudta kihasználni a Chelsea az Arsenal és a Liverpool botlását a Premier League 5. fordulójában, hiszen mindössze 2-2-es döntetlent ért el a Bogdán Ádámot a kispadon felejtett Bolton...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu