Nem küldik el Benítezt, Gerrard marad

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 20. 16:32
Egyértelműen kiállt a spanyol menedzser Rafael Benítez mellett a Liverpool társtulajdonosa, George Gillett, aki egy kanadai rádiónak elmondta, nem tervezik, hogy elmozdítják pozíciójából a trénert. A csapatkapitány Steven Gerrard eközben cáfolta azokat a pleykákat, melyek szerint napirenden lenne nyári távozása.


Megnyugodhat Rafa Benítez, az amerikai tulajdonos George Gillett és a csapatkapitány Steven Gerrard is "bizalmat szavazott" neki.

Az újságírókon kívül a Liverpool táborából (szurkolók, korábbi játékosok) is sokan kikezdték a szakembert, változást szorgalmaztak. Most azonban onnan biztosították a támogatásról, ahonnan talán legkevésbé várta, az általában rendkívül kritikus George Gillett-től. A Prime Time Sports kanadai rádiónak elárulta, szerinte csak átmeneti kisiklásról van szó, előbb vagy utóbb helyrerázódik a csapat.

"Úgy gondoljuk, ha összeállítanánk egy listát a világ öt legjobb edzőjéről, abban mindenféleképpen helye lenne Rafának. Azt hiszem, komoly erőpróbákon kell most túlesnie az edzőnek. Jópár újítást kellett bevezetnie, sok a sérült, gyakran nem az eredeti posztjukon kellett szerepeltetnie játékosokat. Mindennek dacára nagyon szenvedélyes csapat a Pool. Bízunk benne, hogy a problémák csak átmenetiek."

Eközben Steven Gerrard kategorikusan elutasította, alaptalannak minősítette a távozásáról szóló pletykákat. A Vörösök emblematikus figuráját arra alapozva hozták összefüggésbe más sztárklubokkal, hogy ha a klub nem végez az első négyben, a kulcsembereknek el kell hagyniuk a fedélzetet a BL és az esetleges trófeák kedvéért.

"Legalább egy tucat verzióját hallottam már ugyanannak a pletykának, egyik nagyobb marhaság a másiknál. Ha valaki azt gondolja, hogy ezekkel a sületlenséggel árt nekem, vagy a klubomnak, akkor téved. Talán még jobban össze is hozott minket a fiúkkal, hiszen jókat röhögtünk ezeken a történeteken. Minden sztori légből kapott. Biztosíthatom a szurkolókat arról, minden vágyam, hogy bombaformába kerüljek és a lehető legjobb helyre vezessem a csapatot a bajnokságban."

A Liverpoolra szerda este sem vár könnyű házi feladat, a közvetlen rivális Tottenham Hotspurt fogadják az Anfield Roadon, ahol Gerrard mellett Fernando Torres és Josszi Benajun is csak a lelátóról követheti az összecsapást.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu