Nem hibás a sportorvos Varga haláláért

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 13. 19:31
Jókedvűen, teljesen jó EKG-eredményekkel és orvos barátjával érkezett a Sportkórházba Varga Zoltán, majd megkapta a futballozáshoz nélkülözhetetlen sportorvosi engedélyt. A pénteken tragikus hirtelenséggel szívrohamban elhunyt Varga Zoltán teljesen egészséges volt, még akkor is, ha korábban két szívinfarktuson esett át.


Szabó Anita szerint semmi sem mutatott arra, hogy Varga Zoltán szíve nem bírja a sport által szervezetére rótt terhelést.

„Semmi baja nem volt Varga Zoltánnak, vidáman érkezett a Sportkórházba, kezében tökéletes EKG-eredményekkel - emlékezett vissza a sportorvos az utolsó találkozásra. - Egy orvos barátja is elkísérte, én pedig mindent egybevetve megadtam neki a labdarúgáshoz szükséges engedélyt.”

Noha korábban két infarktusa is volt a Ferencváros legendájának, a doktorok azt tanácsolták neki, ha teheti, mozogjon, mert ezzel erősíti a szívét.

Az egykori olimpiai labdarúgótól a Szent István-bazilika altemplomában vesznek végső búcsút pénteken. A szentmise 15 órakor kezdődik, ezt követően a családtagok szűk körben búcsúznak el tőle.

Varga Zoltán múlt pénteken esett össze és halt meg szívroham következtében egy öregfiúk-mérkőzésen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vargára emlékezett a Ferencváros
Több száz ferencvárosi szurkoló és vezető emlékezett meg a pénteken elhunyt legendás futballistáról, Varga Zoltánról hétfő este az Albert Flórián Stadionban. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Meghalt a Fradi legendája!
A Ferencváros hivatalos honlapja lesújtó hírt közölt péntek este: elhunyt Varga Zoltán, a zöld-fehér klub egykori legendás játékosa és vezetőedzője. Az olimpiai bajnok labdarúgót, hol máshol, a futballpályán érte a halál. A...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu