NB I: veszélyben a forduló nyitómeccse!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. március 27. 22:07
Csütörtökön dönt az MLSZ versenybizottsága a hétvégi bajnoki forduló sorsáról. Kaposvárott a legkritikusabb a helyzet, a Rákóczi Stadion gyepszőnyegét helyenként 25 centis hó borítja, itt rendeznék pénteken 17 órától az NB I-es forduló nyitómeccsét a Pápa ellen.


A második csapat játékosai megkezdték a hólapátolást, a klub a szurkolók segítségét kérte Facebook-oldalán, ingyen belépőt is ígért nekik. A Videoton-Siófok találkozó - amely szintén a 21. forduló pénteki programjában szerepel - a legfrissebb hírek szerint nincs veszélyben.

A korábbi, 20. fordulót teljes egészében elhalasztották a hóhelyzet miatt március közepén, azokat a meccseket áprilisban pótolják be.

Az időjósok szerint csapadékos lesz a hétvége is, de hó már nem esik, sőt, néhol 10 foknál is melegebb lehet az országban.

IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS:

Csütörtökön északon, északkeleten fordulhat elő vegyes halmazállapotú csapadék. A légmozgás általában gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban a Dunántúlon erősen fagyhat, helyenként párássá válhat a levegő. Délen, délkeleten már érezhető lesz az enyhülés.

Pénteken délnyugat felől újabb csapadékmező érkezik, egyre többfelé eredhet el az eső. Ekkor északkeleten lehet hidegebb a hajnal, fagyra kell számítani, viszont délutánra többfelé 10°C köré melegedhet a levegő.

A hétvégén csapadékos időre van kilátás, helyenként jelentős mennyiségű eső is eshet, ugyanakkor záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Időnként a légmozgás is megerősödik, de helyenként már 10°C fölé emelkedhet a hőmérséklet. (forrás: idokep.hu)

fotók: rakoczifc.hu

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu