MU: esküvő miatt csúszik a Young-üzlet

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 8. 16:29
Az Aston Villa már beletörődött abba, hogy Ashley Young a Manchester Unitedet választotta, most végzik az utolsó simításokat a futballista szerződésén, amelyet csak hétvégi eskövője után, a jövő hét elején jelenthetnek be - értesült a brit Press Association hírügynökség.


Talán legjobb játékosáttól kell búcsúznia az Aston Villának, amelyet annyira azért nem kell sajnálni, közel a dupláját kaphatja Ashley Young-ért, mint amennyit négy és fél éve a Watfordnak fizetett (kilenc millió font).

A két klub előrehaladott tárgyalásokat folytat, s egyes hírek szerint már a héten bejelenthették volna a transzfert, csakhogy magánéletében is mérföldkőhöz érkezett a sztár, a hétvégén lesz az esküvője. 

A héten mindent tisztáznak az utolsó apró részletig új szerződésével kapcsolatban, s valószínűleg a jövő hét elején lesz hivatalos a váltás.

Young szerződése 2012-ben járna le Birminghamben, a hosszabbításba nem ment bele. Két éven belül ő lesz a harmadik Villa-sztár, aki Manchesterbe költözik (Milner és Barry után).

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu