Most mutasd meg Neymar, Brazília!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 30. 00:25
Brazília hazai pályán, a jövő évi vb-döntő helyszínén jelezheti vasárnap Spanyolországnak, hogy eljött a hatalomváltás ideje. A közönség győzelembe hajszolná övéit a Konföderációs Kupa álomdöntőjében, ami egyúttal megnyugvást is hozhatna az ismert tüntetéssorozat után. A spanyolok kicsit fáradtak, de magabiztosak, az elmúlt három nagy tornát ők nyerték, 26 mérkőzés óta veretlenek. A KK azonban inkább a brazilok kedvenc viadala, kétszeres címvédők, legutóbbi 11 KK-meccsüket mind megnyerték. Neymarnak leendő csapattársai ellen kell sikerre vezetnie a selecaót, a pályára lépő játékosok közel fele barcás lehet majd az újjáépített Maracanában.


Álvaro Arbeloa számára hálátlan szerep jut a Konföderációs Kupa vasárnapi fináléjában, neki kellene semlegesítenie azt a Neymart, aki az első számú esélyes a torna legjobb játékosának járó elismerésre.

"Neymar nem jön zavarba a párharcokban, mindkét lábával ügyes, és még gólerős is, ráadásul mindkét szélen megállja a helyét. Nem kérdés, hogy kivételes játékos" - nyilatkozta a Marcának a Real jobbhátvédje.

Persze a megbízhatóságáról híres Arbeloa nem az a típus, aki kétségbe esik a hasonló kihívásoktól. A tavalyi Eb-n Cristiano Ronaldóval és Franck Ribéryvel is összehozta a sors. A spanyolok kapott gól nélkül mentek tovább mindkét párosításból.

"Korábban csak videós összeállításokat láttam Neymarról, de most, hogy volt alkalmam végignézni a meccseit, mondhatom, hogy nagyon jó benyomást tett rám. Most már látom, miért van körülötte olyan nagy felhajtás, miért népszerű ennyire Brazíliában, és miért nyílt meg a Barca pénztárcája."

KONFÖDERÁCIÓS KUPA, DÖNTŐ
BRAZÍLIA-SPANYOLORSZÁG, VASÁRNAP, 24:00
Rio de Janeiro, Maracana, vezeti: Björn Kuipers (holland).

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK

BRAZÍLIA: Júlio César - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Luiz Gustavo, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred. Szövetségi kapitány: Luiz Felipe Scolari.

SPANYOLORSZÁG: Casillas - Arbeloa, Ramos, Piqué, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Soldado, Fabregas. Szövetségi kapitány: Vicente del Bosque.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu