Messinek is mennie kell Japánba

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 24. 11:39
Hiába a kisebb bokasérülés, a kényszerpihenő, ez sem ad felmentést a tavalyi aranylabdásnak. Sergio Batista szövetségi kapitány ugyanis Lionel Messit is keretbe jelölte a Japán elleni október 8-i tesztmérkőzésre. Azt egyelőre nem közölték a hírügynökségek, hogy a támadó klubja, az FC Barcelona tiltakozik-e, hiszen egyértelmű, játékosának inkább pihenőre lenne szüksége, nem pedig egy hosszú utazásra és egy kihagyható találkozóra…


 

Valószínű, hogy Batista döntésének hátterében az áll, hogy a japánok szerződésben kötötték ki a fenomén szereplését. A pénz pedig Argentínában is nagy úr!

AZ ARGENTIN KERET:
KAPUSOK: Oscar Ustari (Getafe), Mariano Andujar (Catania), Sergio Romero (AZ Alkmaar)
VÉDŐK: Gabriel Milito (FC Barcelona), Javier Zanetti (Internazionale), Walter Samuel (Internazionale), Nicolas Burdisso (AS Roma), Pablo Zabaleta (Manchester City), Martin Demichelis (Bayern München), Gabriel Heinze (Olympique Marseille)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Angel Di Maria (Real Madrid), Fernando Gago (Real Madrid), Javier Mascherano (FC Barcelona), Jose Sosa (Napoli), Esteban Cambiasso (Internazionale), Mario Bolatti (Fiorentina), Javier Pastore (Palermo), Andres D’Alessandro (Internacional), Nicolas Gaitan (Benfica)
CSATÁROK: Gonzalo Higuain (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona), Sergio Aguero (Atletico Madrid), Diego Milito, (Internazionale), Ezequiel Lavezzi (Napoli), Carlos Tevez (Manchester City)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu