Messi: La Pazban lehetetlen játszani

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 2. 20:34
Az argentin labdarúgó-válogatott tagjai megalázó, 6-1-es vereséget szenvedtek szerdán Bolíviában. Diego Maradona együttese egyszerűen nem találta a ritmust a meccsen, amelynek oka a helyszín is lehetett: La Paznál magasabban fekvő fővárost – ahol válogatott meccset is rendeznek – nem találni a világon.


Az argentin játékosok is többek között a La Paz-i magasságra fogták a vereséget, igaz, önkritikusan hozzátéve: nagyon rosszul játszottak.
„Úgy érzem, La Pazban lehetetlen játszani” – mondta Lionel Messi. – „Igaz, vannak, akiknek ez sikerül. Azonban ez sem lehet mentség erre a súlyos vereségre.”

„Nem is gondoltunk egy ilyen vereségre. Bolíviának nagyon feküdtek a körülmények, nekünk azonban nem, csak azt vártuk, mikor ér véget a meccs.”

Javier Mascherano és Gabriel Heinze is megemlítette a szokatlan magasságot, ám ők kitértek a bolíviai csapat jó játékára is.
„Bolívia hibátlanul játszott” – értékelt Mascherano. – „Néhányunknak szokatlan volt ez a magasság, másoknak nem, de nem foghatjuk erre a vereséget. Azért kaptunk ki, mert ellenfelünk jobban játszott.”

„Ez egy olyan meccs volt, amelyből tanulhatunk” – tette hozzá Heinze. – „Tudtuk, hogy nehéz La Pazban játszani, ám ez nem lehet számunkra mentség, ellenfelünk egyszerűen mindenben fölénk nőtt.”
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu