Messi és Higuaín kiszorítja Tévezt

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 17. 10:40
Úgy tűnik, Carlos Tévez nélkül rendezik meg az idei Copa Américát, és nem azért, mert a Manchester City támadója nem szeretne ott lenni a tornán, hanem Lionel Messi és Gonzalo Higuaín egyszerűen kiszorítja őt a keretből!


Kevés olyan csatársor van a világon, ahova ne férne be Carlos Tévez. Pechére úgy tűnik, saját nemzeti csapata pont ilyen. 

„Az első számú csatárom Lionel Messi" – jelentette ki Sergio Batista szövetségi kapitány, aki egy új, Albániával vívandó júniusi barátságos mérkőzés kapcsán beszélt játékosairól.

„Nincs hátrányos megkülönböztetés, de ha Tévezről kérdeznek, akkor van egy Messink arra a posztra" – hozzátéve, hogy bárki előtt nyitva áll az ajtó hosszú távon a 2014-es vébére.

A szakember elmondta, semmi személyes indoka nincs a Premier League-ben évek óta remeklő Tévez mellőzésének, kizárólag szakmai szempontok.

„Argentína nem akar úgy játszani, ahogy a Barcelona, de amennyire lehet, Messi köré építkezünk. Türelmes, sokpasszos játékra törekszünk" – beszélt a taktikáról a mester.

Batista ehhez a felálláshoz keresi meg a legmegfelelőbb embereket, hogy végül kialakítsa 22 fős csapatát, amely részt vehet a július 1-24. közötti Copa Américán.

Az Albicelestes legközelebb Nigériában vendégszerepel június 1-jén, majd 5-én Varsóban játszanak Lengyelországgal, mielőtt 20-án Albániát fogadnák. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu