Mennyit fizetne egy Loki-bravúr?

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 30. 17:58
A Debrecen Európa-liga-szereplése egyelőre korántsem tekinthető diadalmenetnek, és nagyon úgy tűnik, hogy a magyar bajnoknak azért is nagyon meg kell izzadnia, hogy gólokat tudjon szerezni, esetleg ponttal gazdagodni a csoportkörben. Nem ígérkezik könnyűnek a harkivi kirándulás sem szerdán, hiszen az ukrán együttes már Budapesten is gálaelőadást tartott, és magabiztosan győzte le a Debrecent, így hazai környezetben még jobb esélyei vannak.


 

A bukmékerek nem is adnak sok esélyt a Lokinak, és ez igaz mind a döntetlen, mind a győzelem kimenetelére. A BetClic oddsmesterei 1.20-es oddsot adtak a Metalisztnak, 6.00-ost a döntetlennek, és 11.00-est egy esetleges vendég sikernek. A pontos végeredmények közül a leginkább valószínű a 2-0-s hazai győzelem (6.00), amit nem sokkal követ az 1-0 (6.50) és a 3-0 (7.00).

A Loki mérkőzése mellett magyar szemszögből nagyon érdekes lehet a Sampdoria–PSV meccs is, ahol már a továbbjutás is a tét. A PSV 10 ponttal vezeti a négyest, a Metaliszt 7 egységgel a második, így az 5 ponttal harmadik Sampdoriának muszáj győznie hazai pályán Dzsduzsák Balázs csapata ellen. Ha Koman Vladimir és társai ugyanis elmulasztják a három pont begyűjtését, úgy szinte biztos, hogy búcsút intenek a továbbjutási reményeiknek, és a PSV a Metaliszt társaságában továbblép a kvartettből.

Ilyen körülmények közepette nehéz is jósolni, és ez látható az oddsokból is.  A hazai pálya előnyét élvező Samp sikerére 2.35-szörös pénzt fizetne a BetClic, a döntetlen 3.25-ön, Dzsudzsákék győzelme 2.80-on áll. Aporopó magyar játékosok: mind Koman, mind Dzsudzsák gólszerzésére lehet fogadni. Előbbi ha betalál, a vállalkozó kedvű fogadók 3.75-szörös pénzt nyerhetnek, utóbbi pedig egyenesen a legesélyesebb a PSV-ből arra, hogy lő gólt a találkozó folyamán. Egy Dzsudzsák gólra tett fogadás tehát 2.60-szoros pénzt hozhat a számlánkra szerencsés esetben...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu