Mégis lejátsszák az olasz-szerbet?

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 14. 22:20
Az UEFA hivatalos állásfoglalására ugyan október 28-ig várni kell, de máris megindultak a találgatások, hogyan dönthet az európai szövetség a hatodik percben félbeszakadt olasz-szerb Eb-selejtező sorsáról. Az sem kizárt, hogy újrajátsszák a meccset november 17-én.


Nagyon is elképzelhető, hogy nem csak a szerbekre, hanem a szervezésbeli hiányosságok okán az olaszokra is a vártnál szigorúbban sújt le az UEFA.

A spekuláció alapját az indította el, hogy a bolgár szövetség lemondja a november 17-i szerbek elleni, szófiai barátságos mérkőzést. Arra hivatkoznak, hogy az illetékesek fontolgatják, ismét felveszik a programba az olasz-szerbet, s ezt a bolgár-szerb időpontjában játszhatnák le újra, immár zárt kapuk mögött. Az olaszok egyébként az eredeti tervek szerint a románokkal játszanának felkészülési mérkőzést azon a napon. A bolgárok leginkább persze azért változtathatnak, nehogy ők is megüssék a bokájukat, egy biztonsági szempontból jóval kisebb kockázatot jelentő válogatottat választanának a délszlávok helyett, Fehéroroszországot.

Az olasz-szerbbel kapcsolatban egy másik forgatókönyv úgy szól, nem könyvelnék el a 3-0-s eredményt és a három pontot a Squadra Azzurrának, hanem 0-0-ban határoznák meg a végeredményt, de pontot egyik együttes sem kapna.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu