Meghúzódott Lionel Messi

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 2. 22:26
Kihagyta a Barcelona csütörtöki edzését argentin aranylabdása, Lionel Messi - közölte a katalánok hivatalos honlapja. Könnyebb combizomhúzódásra panaszkodik.


Pep Guardiola helyett a klub orvosi stábja vette kezelésbe Messit, riadalomra nincs különösebb ok, hiszen nem komoly a húzódás. Az Osasuna elleni szombat esti bajnokira felépül a 23 éves sztár.

Messi csupán két meccset hagyott ki eddig a szezonban bokasérülés miatt, az Atlético-védő Ujfalusi vonta ki rövid időre a forgalomból.

Három hét kihagyás után csütörtökön látott munkába újra Gabriel Milito, aki a kupában, a Ceuta ellen szerepelt utoljára a gránátvörös-kékeknél.

KATALÁN KUPA - NEM A BARCA A GYŐZTES

A hétfői El Clásicón aratott 5-0-s győzelmét követően szerda este a 22. Katalán Kupán vett részt az FC Barcelona együttese, amelyre hét, az első csapat keretéhez tartozó futballistát is beneveztek.

Az első meccsen 1-0-ra nyerő Espanyol a második párbajban ütközött meg a Barcával, amely alaposan megérezte a Real elleni kezdőjátékosok hiányát. Verdú duplája után már csak a szépítésre futotta a Blaugrana erejéből, a védőtehetség Bartra volt eredményes. Ezzel a kék-fehér csapat lett a tornagyőztes. Az utolsó, abszolút tét nélküli meccsen Joanathan dos Santos és Soriano góljával nyert a Barca.

Nem sikerült begyűjteni az egyetlen kupát, amely hiányzik Pep Guardiola vitrinjéből. A gránátvörös-kékek legutóbb 2007-ben hódították el a trófeát, összesen hat győzelemmel büszkélkedhetnek az 1984-ben életre hívott sorozatban. 

Eredmények:
Hospitalet - Espanyol 0-1
Espanyol - Barcelona 2-1
Hospitalet - Barcelona 0-2

A találkozók mindegyike 45 perces volt.

A BARCA KERETÉNEK TAGJAI: Pinto, Jeffren, Keita, Bojan, Maxwell, Mascherano, Adriano, Thiago, Rochina, Vázquez, Soriano, Tello, Montoya, Bartra, Dos Santos, Romeu, Fontàs, Sergi Gómez, Riverola, Masip, Carmona, Abraham.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu