Megérkezett Amszterdamba a válogatott

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 10. 14:48
A magyar válogatott csütörtökön kilenc óra előtt indult el Telkiből, majd egy rövid ferihegyi médiaprogram és néhány órás utazás után sikeresen landolt a péntek esti vb-selejtező helyszínén, Amszterdamban - jelentette az mlsz.hu.


A csapat 10:30-kor indult el Hollandiába, és nem sokkal 14 óra előtt már az amszterdami szálláson készülődött ebédhez. Ezt követően csendes pihenő szerepel a programban, majd a játékosok elindulnak az Amsterdam Arenába, ahol 19:00 órakor kezdődik az edzésük.

A hollandok már megtartották saját edzésüket a meccs helyszínén, a hírek szerint fedett stadionban gyakoroltak, mert - a várható esőzések miatt - a holnapi meccsen sem lesz nyitva az aréna teteje.

Az utolsó magyarországi edzés után, szerdán este befutott Telkibe a válogatott frissen behívott tagja, Nikolics Nemanja, aki Szalai Ádám pótlására érkezett a csapatba, és ha pályára lép a hollandok vagy az andorraiak ellen, akkor első alkalommal ölti magára a címeres mezt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sokk! Szalai nélkül Amszterdamban
A hét elején belázasodott Szalai Ádám állapota nem javult, így ő nem utazhat el csütörtökön a magyar labdarúgó-válogatottal Amszterdamba, a hollandok elleni világbajnoki selejtezőre – írja hivatalos közleményében a magyar...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu