Megállapodott a Real a Pool ászával

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 25. 10:30
Spanyol labdarúgóval erősíti meg a keretét a Real Madrid, miután mindenben megállapodott az eddig a Liverpool FC-t erősítő Alvaro Arbeloával. Angol lapértesülések szerint az Európa-bajnok védő szerződését a jövő héten írják alá, amely alapján az angol klub 4,5 millió fontot kasszírozhat.


A spanyolok már régóta „kóstolgatják” a Poolt, elsősorban Xabi Alonso megszerzésére fáj a foguk. A szigetországi és az ibériai média is naponta számol be a legfrissebb fejleményekről, a hét közepén arról szóltak a hírek, a karmester órákon belül a Realé lesz. Ez végül nem történt meg, sőt a szombati jelentések szerint a „vörösök” spanyol szakmai főnöke, Rafa Benítez ismételten maradásra próbálta bírni a középpályást.

Xabi Alonso sorsa tehát még mindig nem dőlt, eközben egy másik tavalyi Európa-bajnok, Alvaro Arbeloa csendben megállapodott a királyi klubbal. A 26 éves hátvéd két évvel ezelőtt a Deportivo La Corunától került az Anfieldre, mindössze 2,6 millió fontért. Szorgalmas és magabiztos teljesítményével kivívta a szakmai stáb elismerését, sőt tavaly pályafutása legnagyobb sikerét is megünnepelhette az Európa-bajnokság bécsi döntője után.

Korábban a Liverpool 8,5 millió fontra taksálta Arbeloa értékét, a legfrissebb hírek szerint végül 4,5 millió is elegendőnek bizonyult a megegyezésre.

Igaz, a futballista ügynöke, Manuel Garcia Quilon még óvatos, állítja, nem zárultak a tárgyalások, a jvő héten tehetik fel az i-re a pontot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu