Mata továbbra sem kap esélyt Mourinhótól

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 26. 10:43
José Mourinho, a Chelsea trénere a keddig, FC Basel elleni Bajnokok Ligája meccs előtt elmondta, hogy nagyon szívesen a csapatba rakná Juan Matát, aki az utóbbi évek legjobb játékosa volt a csapatban, mert megérdemelné, hogy játsszon, de sehova nem tudja berakni.


 

A mai meccsről szólva José Mourinho, a Chelsea menedzsere elismerte, hogy a Basel nagyon erős kis csapat, és Londonban nemcsak győzni tudott, de valóban jobban is játszott csapatánál. "Mivel azonban nem tudtak nyerni a Steaua ellen, a helyzetük bonyolult. A miénk jobb, és az utolsó fordulónak remélem már kényelmesen állhatunk neki."

"Úgy vélem, ez az az időszak, amikor egy edző ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint a csapat. Ezt csak a bátrak élik túl, mert kemény hónap jön, sok meccsel. Én viszont élvezem az ilyesmit. Kilenc mérkőzésünk lesz decemberben, és ha itt nyerünk, a Steaua ellen legalább fellélegezhetünk. Ez motivál minket most Svájcban."

"A nyomás pedig a Baselen van, nem rajtunk. Mi most továbbjuthatunk, a Baselnek viszont még lesz egy kemény meccse Gelsenkirchenben." Aztán a keretről is szólt néhány szót, különösen arről, miért tervezi már megint kihagyni egyik legjobb játékosát.

"Megérdemli, hogy játsszon, de nem tudok 11 embernél többel kiállni - mondta a vendégek portugál menedzsere a keddig FC Basel - Chelsea Bajnokok Ligája-találkozó sajtótájékoztatóján Juan Matáról. - Ha például a West Ham elleni csapatra gondolok, azt kérdezem: játszhatna Ivanovics posztján? Nem."

"És Azpilicueta helyén? Nem. Esetleg Mikelén? Nem. Akkor Eto'o-én? Ott sem. Hazard-én és Oscarén viszont már igen, de akkor Önök most itt azt kérdeznék tőlem, hogy miért nem játszatom őket? Ez a döntésem tulajdonképpen a keretünk következménye." A csapatnak két kisebb sérültje van, Fernando Torres és Ashley Cole.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: a Chelsea "ölni" megy Bázelbe
A Chelsea kilenc ponttal áll a Bajnokok Ligája E-csoportjának élén, ahol egyetlen vereségüket az FC Baseltől szenvedték el, ráadásul hazai pályán, a Stamford Bridge-en. Kedden José Mourinho csapata Svájcban kíván revánsot venni,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu