Mascherano: Nem értem mi a baj a Poollal

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 19. 17:36
Értetlenkedve fogadta a Liverpool krízishelyzetét Javier Mascherano, a klubot augusztusban a Barcelona kedvéért elhagyó labdarúgó a Daily Mailnek adott friss nyilatkozatában. Az argentin ez angol egyesület mellett röviden összegezte eddigi barcelonai tapasztalatait.


„Sajnálattal követem az ott folyó eseményeket, nagyon sokat köszönhetek a Liverpoolnak, amelyhez barátaim révén ezer szál köt" - jelentette ki a középpályás, annak ellenére, hogy hirtelen és kissé zűrös körülmények között hagyta faképnél az együttest.

„Ritkán tapasztalható szerencsétlen helyzetben vannak, furcsa felfogni, hogy ekkora bajba kerültek. Mindenesetre azt gondolom, hogy egy ilyen nívós klub egy ilyen jó játékosállománnyal képes lesz talpra állni" - tette hozzá.

Mascherano beilleszkedése a Barcelonánál a külső szemlélő számára eddig nem volt zökkenőmentes, az utóbbi időben a cserepadra szorult, de az argentin nem aggódik teljesítménye miatt.

„Meccsről meccsre javulok és folyamatosan fogok. Akkor érkeztem, amikor a bajnokság már elkezdődött, hirtelen óriási váltáson estem át, de az edző és csapattársaim megkönnyítették dolgomat" - hangzott magyarázata.

A védekező középpályás legközelebb szerdán a Bajnokok Ligájában a Köbenhavn ellen bizonyíthat 20:45-től, a mérkőzést a SportHirado.hu élőben közvetíti!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu