Masch lehazugozta a Liverpoolt

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 2. 18:42
Javier Mascheranónak elege van a Liverpool hazugságaiból, és immár csak a Barcelonára akar összpontosítani. Mint a középpályás fogalmazott: trófeákat nyerni igazolt a Nou Campban. Olyan trófeákat, melyekről csak álmodott az Anfielden.



Hetekig tartó huzavona ért azzal véget, hogy Javier Mascherano a napokban aláírt a Barcelonához.

Még utoljára a biztonság kedvéért beolvasott a Liverpoolnak, hogy megmagyarázza, miért akart mindenképpen továbbállni onnan.

„Egy éven át ígérgettek valamint, és sohasem teljesítették. És ennek semmi köze nincs a családomhoz, mint azt állítják. Elegem van a hazugságaikból. Ha ezeket hallom, csak ideges leszek” – fakadt ki az argentin.

Mascherano arra is panaszkodott, liverpooli három és fél szezonja alatt semmi sem nyert a csapattal, és nem volt türelme többet várni arra, hogy megtörjön a jég.

A Vörösök korábbi mesteréről, Rafael Benítezről ugyanakkor csupa jót mondott, és örökké hálás lesz neki mindazért, amit tőle kapott.

A középpályás amiatt nem aggódik, hogy a Barca játékosai jóllakottak lennének a sikerektől, és hiszi, hogy vele is folytatódik a katalán sikersorozat.

Mascherano elárulta, a spanyol bajnokság, azon belül is a Barcelona mérkőzéseit kisgyerek kora óta nyomon követi, és mindig is szerette volna magát kipróbálni a La Ligában.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu