Marozsán Eb-győztes lett a németekkel

Szerző: shLétrehozva: 2008. május 23. 14:44
Német győzelemmel ért véget az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság, miután Ralf Peter együttese a döntőben 3-0-ra verte meg Franciaországot. Németország együttesében Marozsán Dzsenifer kezdő volt, és ő szerezte az első gólt.


Marozsánnak rengeteget köszönhetnek a németek: a volt magyar válogatott játékos, Marozsán János lánya az elődöntőből továbblőtte Németországot, majd a fináléban is kivette a részét az együttes sikeréből.

 

A Saarbrücken futballistája a döntőt megelőzően két gólt is szerzett, így természetes volt, hogy az utolsó meccsen is a kezdőben kap helyet. A nyoni fináléban aztán újra feliratkozott a góllövők közé: a 34. percben Turid Knaak labdáját passzolta közelről Philippe kapujába. A franciák egyébként éppen a gól előtt hagytak ki ordító helyzetet, és ezt büntették a németek.

 

A második játékrészben a német csapat tovább növelte előnyét, a 49. percben Alexandra Popp, majd a 72. percben Ivana Rudelic talát be. A francia együttes ráadásul az utolsó perceket La Villa kiállítása miatt már tíz emberrel játszotta.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu