Mario Gomez nem kért a Realból

Létrehozva: 2013. szeptember 5. 11:42
A nyár egyik talánya volt, hogy az egy szezonon belül 40 gól felett is termelni képes Mario Gomez hogy nem az egyik Bajnokok Ligája-esélyes szupercsapatnál kötött ki, miután elhagyta a Bayern Münchent. Így!


Mint kiderült, a németet keresték, miután nyilvánvalóvá vált, hogy hosszú sérülése után nem lesz garantált helye a BL-győztes kezdőjében, de számára nem a hírnév volt a legfontosabb. Sokkal inkább a játéklehetőség.

„Ancelotti érdeklődött irántam – jelentette ki a Kicker magazinnak a tavaly ősszel hosszú kihagyásra kényszerült támadó, majd hozzátette. – Fantasztikus érzés volt, mert az egész családom a Real Madridnak szurkol."

„Aztán megköszöntem neki az erőfeszítéseit és közöltem vele, hogy Firenzébe akarok szerződni. Számomra ez egy nyilvánvaló döntés volt, mivel mindent bele szerettem volna adni és nem csak félmérkőzéseken pályára lépni egy topcsapatban, majd átvenni trófeákat" – tette nyilvánvalóvá szándékait a 18 millió euróért elhozott Gomez.

„Szeretnék vasárnap, szerdán és vasárnap ismét pályára lépni" – nyomatékosította ismét a játék iránti vágyát.

Így lett tehát Mario Gomez a Fiorentina játékosa, pedig Madridban nagyon is elfért volna Karim Benzema mellé...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gomez a nyár igazolása
Dino Zoff szerint Mario Gomez a nyári átigazolási piac legnagyobb fogása, de az olasz legenda továbbra is a Juventust tartja favoritnak. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hivatalos: Gomez a Violákhoz igazol
Eldőlt Mario Gomez sorsa! A Bayern München hétfőn délután hivatalos honlapján közölte, hogy megegyezésre jutott a Fiorentinával a német válogatott támadó vételáráról. Mivel maga Gomez kérte, hogy engedje el az olasz klub...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu