Marcelo: Megnyerhetjük a BL-t!

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 9. 13:09
Négy éve szerepel a spanyol sztárcsapatban a 22 éves brazil védő, aki olyannyira megkedvelte a királyi klubot, hogy ott is fejezné be pályafutását. Marcelo úgy véli, ennél nagyobb megtiszteltetés nem is érhetné a Real Madridnál. A brazil labdarúgó természetesen sikerekben gazdag karriert kíván magának, idén végre a Bajnokok Ligájában is maradandót kíván alkotni társaival.


 

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
Barcelona 2.8%
 
Manchester United 97.2%
 
Marcelo Vieira da Silva Junior a Fluminense mezét cserélte fel a Realéra, amelynél most már alapembernek számít. Sokan ugyan a szemére vetik, hogy a támadásokhoz jobban ért, mint eredeti feladatköréhez, de ettől még élvezi Jose Mourinho bizalmát.

„Rengeteg trófeát akarok nyerni a csapattal! Hatalmas megtiszteltetés lenne, ha a Realból vonulhatnék vissza. De addig még rengeteg feladat vár rám” – jelentette ki a fiatal hátvéd.

Marcelo ebben a szezonban már 41 klubmeccsen lépett pályára, három gólt szerzett, hét asszisztot jegyzett. A következő hetekben hatalmas célokért küzdhet, hiszen a Real fél lábbal (?) már elődöntős a BL-ben, ahol a Barca lehet az ellenfele, csak úgy, mint a Spanyol Kupa fináléjában. A La Ligában is lesz még El Clásico, de a bajnokságban már csoda kellene a Real elsőségéhez.

„Meg kell őriznünk az egységünket és az önbizalmunkat! Ha így lesz, akkor megnyerhetjük a Bajnokok Ligáját, már látom a lelki szemeim előtt, amint ünneplünk májusban a Wembleyben” – tette hozzá magabiztosan Marcelo.

A Mourinho-csapat a múlt hétvégén hazai pályán kapott ki a Sporting Gijontól, de a brazil védő már nem is foglalkozik ezzel a kudarccal. Úgy véli, együttese jó átlagteljesítményt nyújt, mindenki hozzátesz valamilyen bravúrt az eredményekhez.

„Ha az egész csapat jól futballozik, akkor egyénileg is sokat javulunk. Ez mindenkinek nagyon fontos – jelentette ki, majd visszatért a 2007 óta tartó madridi időszak értékelésére. –  Mindenki kedves velünk, remekül érzem magam, mióta megérkeztem a családommal. Nem csak a klub iránt érzek szimpátiát, egész Spanyolország csodálatos, Madrid pedig fantasztikus város.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu