Marcello Lippi, te drága…

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 10. 16:48
A nyári világbajnokság óta lehajtott fejjel „éldegélt” a 2006-ban még vb-győztes Marcello Lippi, akit pokolian megviselt, hogy csúnyán leégett az olasz válogatottal. De elképzelhető, hogy az élet egy váratlan javítási lehetőséghez juttatja, lévén előrehaladott tárgyalásokat folytat az ukrán szövetséggel.


 

A sikeredző ugyan azt mondta korábban, hogy a dél-afrikai torna után már nem ül le nemzeti együttes kispadjára, de most nagy erőkkel győzködik, változtassa meg döntését. Lippit a 2012-es Európa-bajnokság társrendezője csábítja, az ukrán szövetséget vezető Hrihorij Szurkisz sem tagadja a kapcsolatot.

„Lippi kivételes képességű edző, nincs hozzá hasonló a világon. Nem új az a hír, hogy szeretnénk megnyerni a csapathoz. Mást azonban nem mondhatok. Egyelőre nem Lippi az ukrán szövetségi kapitány” – mondta a dúsgazdag üzletember.

A Gazzetta dello Sport szerint Lippi már mindenben megegyezett Szurhisszal, egy fontos dolog kivételével. Az ukrán szövetség 18 hónapra 5 millió eurós fizetést ajánlott, de a szakember ennél sokkal magasabb bérezést szeretne.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu