Már nem titok: VW-re pályázik az MU!

Létrehozva: 2011. október 14. 13:31
VIDEÓ! A Sporting új gólvágója, a 22 éves, holland válogatott Ricky van Wolfswinkel is rajta van a Manchester United téli bevásárlólistáján - legalábbis erre enged következtetni Mike Phelan - az MU segédedzője - nyilatkozata.


A játékos az Utrechttől került Lisszabonba a nyáron, ahol hamar nagy kedvenc lett, szeptemberben hat meccsen hat gólt szerzett, amivel a Liverpool figyelmét is magára vonta.

A Daily Mail szerint több, mint tízmillió eurót is megérne a játékos a Vörös Ördögököknek, s  valószínű, hogy Berbatov vagy Owen helyén képzelik el a futballistát az angoloknál a következő szezontól.

"Régóta figyeljük Van Wolfswinkelt. Fiatal, tehetséges csatár, aki rendkívül sokat fejlődött az elmúlt néhány szezonban" - nyilatkozta Sir Alex segítője a Record című portugál sportlapnak.

"Normális, hogy szóba hozták Rickyt neves klubokkal. Eddig nem keresett a Manchester United, nem hívott Sir Alex Ferguson. Ez nem így működik, még csak október van. Három hónap múlva? Az már egészen más helyzet!" - reagált a Voetbal Internationalnak Van Wolfswinkel ügynöke.

BEST OF WOLFSWINKEL (MÉG AZ UTRECHTI IDŐKBŐL)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu