Már nem Herczeg András a Loki edzője

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 20. 23:23
Lemondott a debreceni sikerkovács, 2010. december 20-ától már nem Herczeg András irányítja a Debrecen labdarúgócsapatát - adta hírül a klub hivatalos honlapja. A klubmenedzser nem hagyja el a Lokit, szakmai igazgatóként dolgozik tovább.


Az igazgatótanács hétfő este ült le tárgyalni, miután meghallgatta a szakember beszámolóját az elmúlt három év munkájáról, felkérte a folytatásra, ám Herczeg nem vállalta azt, döntését a következőkkel indokolta:

„Elsősorban úgy érzi, hogy az elmúlt három év klubmenedzseri és az ezt megelőző három év pályaedzőként végzett munkája során elfáradt, és más jellegű feladatot szeretne végezni, de természetesen a DVSC-n belül és nem más klubnál, mint ahogy erről a hírek szóltak" – írja a dvsc.hu.

Az igazgatótanács egy korábbi elképzelését megvalósítva létrehozta a szakmai igazgatói státuszt, betöltésére Herczeg Andrást bízta meg, aki ezt elfogadta. A grémium az ülést felfüggesztette, a folytatásra január 3-án kerül sor. Ekkor pontosítják a szakmai igazgató konkrét feladatkörét, illetve nagy valószínűséggel ekkor kerül sor az új vezetőedző és szakmai stábjának kinevezésére.

Herczeg András 2007-ben Miroslav Beránek helyét vette át Debrecenben, vezetésével a hajdúságiak két bajnoki címet szereztek, 2009-ben a Bajnokok Ligája főtáblájára jutottak, az idei szezonban pedig az Európa-liga csoportkörében szerepeltek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu