Mancinit 9 góllal nyűgözte le a Honvéd!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 11. 22:31
Roberto Mancini a lelátón tapsolva volt szemtanúja annak, hogy a Bp. Honvéd 9-0-ra legyőzi a montenegrói Cselik Niksicset, és 13-1-es összesítéssel továbbjut az Európa-liga első selejtezőköréből.


 

Roberto Mancini kaliberű szakember ritkán fordul meg magyar lelátón, ezúttal viszont indokolt volt a jelenléte: fia, Andrea a Honvéd játékosa, és a félidőben be is állt csereként. Igaz, csak egy-egy elrontott szabadrúgásig és sárga lapig jutott.

Társai ellenben hatalmasat játszottak a montenegrói bronzérmes ellen – csak emlékeztetőül: a koraeste kieső Videoton a hatodik helyezet ellen kapitulált.

Filip Holender az első meccsen két gólt és két gólpasszt „mutatott fel”, ezúttal csak egyet-egyet; aligha van honvédos, aki ezt a szemére veti.

A szintén saját nevelésű Kozma Richárd, aki a padról szállt be, ugyancsak kiválóan teljesített, gól, gólpasszok fűződnek a nevéhez. Ő is megmutatta, a Honvéd akadémiájára igenis lehet támaszkodni.

A légiósok ugyancsak beválni látszanak a Bozsik-stadionban, Emanuele Testardi például egészen kiváló dolgokat produkált, és nem mellesleg szerzett egy mesterhármast.

A Kispestet hatalmas dicséret illeti azért, hogy két-háromgólos előnyben, a biztos továbbjutás tudatában sem állt le, ki akarta szolgálni a közönséget, amelyet már most lázba hozhat a Vojvodina elleni folytatás.

EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ, 1 FORDULÓ:
Bp. Honvéd-Cselik Niksics 9-0 (Holender 14., Diaby 23., Diarra 36., Délczeg 49. – 11-esből, Testardi 66., 75., 88. – az elsőt 11-esből, Alcibiade 67., Kozma 81.) – továbbjutott: a Bp. Honvéd, 13-1-es összesítéssel


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bitang gyenge volt a Vidi, ki is zúgott
A Videoton tavaly minden dicséretet megérdemelt azzal, ahogyan menetelt az Európa-ligában, ezúttal azonban nagyon csúnyán leszerepelt: 1-0-s idegenbeli veresége miatt 2-2-vel, idegenben szerzett kevesebb góllal búcsúzott az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu