Bitang gyenge volt a Vidi, ki is zúgott

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 11. 19:43
A Videoton tavaly minden dicséretet megérdemelt azzal, ahogyan menetelt az Európa-ligában, ezúttal azonban nagyon csúnyán leszerepelt: 1-0-s idegenbeli veresége miatt 2-2-vel, idegenben szerzett kevesebb góllal búcsúzott az El-től már az első selejtezőkörben. Ráadásul egy hihetetlenül gyenge képességű együttessel, a Mladoszt Podgoricával szemben.


 

A Videoton már az első meccsen sem brillírozott, a minimális, 2-1-es győzelmet leszámítva nem sok mindennek lehetett örülni, a visszavágó azonban az egy héttel ezelőtti teljesítményt is alulmúlta.

A montenegrói 6., amely csak közvetlen riválisai visszalépése miatt léphetett ki a nemzetközi kupaporondra, sokkal elszántabb volt, egyúttal sokkal veszélyesebb a kapura, az összes hazai szabadrúgásból komoly gólhelyzet alakult ki.

A Mladoszt játékosainak többsége jóindulattal sem taksálható többre lelkes amatőrnél, küzdeni tudásban azonban messze felülmúlta a Videotont, amely talán azt hitte, félgőzzel is simán meglesz a továbbjutás.

Nem lett, „köszönhetően” Szolnoki Roland kezezésének, no meg annak, hogy Ivan Knezevics a hosszabbításban is higgadt tudott maradni, és a bal sarokba helyezett a mészpontról, a másik irányba küldve Tomás Tujvelt.

Mielőtt elfelejtjük: a Podgorica a 82. perctől emberhátrányban futballozott...

A Mladoszt meccseit rendszerint maroknyi szurkoló tekinti meg a helyszínen, a vendégtábor végig hangosabb volt – a leginkább őket lehet sajnálni ezen az estén. Legalább a belépőért nem kellett fizetni…

Emlékezetes, a 2010-es maribori kiesést a Vidi tulajdonosa, Garancsi István saját bevallása szerint hosszú hónapokig nem tudta megemészteni, ez a mostani kudarc talán még jobban megfekszi a gyomrát.

A montenegrói csapat a szlovák Senicával folytatja, a Videoton pedig a… bajnokságban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mancinit 9 góllal nyűgözte le a Honvéd!
Roberto Mancini a lelátón tapsolva volt szemtanúja annak, hogy a Bp. Honvéd 9-0-ra legyőzi a montenegrói Cselik Niksicset, és 13-1-es összesítéssel továbbjut az Európa-liga első selejtezőköréből. ...
Tovább a teljes cikkhez »

EURÓPA-LIGA,, SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ:

Mladoszt Podgorica-Videoton 1-0 (Knezevics 92. – 11-esből) – továbbjutott: a Mladoszt 2-2-vel, idegenben lőtt több góllal

Kiállítva: Markovics (82.)



(Fotó: vidi.hu)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu