Mancini: Várjuk Balotellit és Milnert!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 8. 21:16
Roberto Mancini, a Manchester City olasz menedzsere bízik benne, hogy James Milnerrel és Mario Balotellivel a csapatban kezdheti meg a Premier League-szezont jövő szombaton a Tottenham otthonában.


Milnerrel és Balotellivel is előrehaladott tárgyalásokat folytat a City, Mancini szerint már csak napok kérdése és befutnak a játékosok az Eastlandsre.

Az Aston Villa menedzsere, Martin O'Neill péntek este árulta el, hogy szóban már mindenben megegyezett az angol válogatott középpályás a világoskékekkel. Mario Balotelliért nagy áldozatot kell vállalniuk az angoloknak, az Inter 24 millió fontot, a 19 éves csatár heti kétszázezer fontos fizetést kér... Ehhez bizonyára a tulajdonos Manszúr-sejk külön engedélyére van szükség.

A Manchester City a jövő héten zárná le a két ügyet, hogy a szombati PL-nyitány előtt még időben bemutathassa őket:

"Közel vagyunk a két futballista leigazolásához, de most békén kell hagynunk őket, mert a válogatottra koncentrálnak. Reméljük, jövő csütörtökön már fogadhatjuk őket Manchesterben. Várnunk kell, pár napig nem tudok új információval szolgálni" - mondta Mancini.

Az edző hozzátette, további kellemes gondokkal küzd, még nem tudja, Shay Given vagy Joe Hart lesz a klub első számú kapusa az új szezonban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu