Manchester City-Real Madrid 1-0?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 2. 11:52
Angol lapértesülés szerint a Real Madrid végleg lemondott a világbajnokságot megjárt Alekszandar Kolarovról, ezzel szabad utat adott a Manchester Citynek. A spanyol elitklub 12 millió ajánlatát nemrég elutasította a Lazio, viszont nem áll ellent az angolok 15 milliós "csekkjének". A Real egyébként Kolarov helyett immár a Chelsea-ben futballozó Ashley Cole-ra "repül rá".


Heteken át úgy tűnt, hogy a szerb válogatott klasszisa végre együtt dolgozhat az őt nagyra tartó Jose Mourinhóval. A portugál tréner ugyanis madridi kívánságlistájának elejére helyezte a római klub klasszisát, akit jól megismerhetett az Internazionale edzőjeként a Serie A-ban.

A Real Madrid úgy vélte, a nem éppen szilárd anyagi hátteréről ismert Laziót könnyedén megállapodásra kényszerítheti, ezért nem is ajánlott horrorösszeget. Az olasz főváros nagy múltú klubja azonban megmakacsolta magát, elutasította a 12 milliós ígérvényt.

Florentino Perez pedig úgy döntött, Kolarov helyett az Angliában kevesek által szeretett, Londont amúgy elhagyni készülő Ashley Cole lehet a Real új balhátvédje.

Így a Lazio és Kolarov új klubbal egyezkedhet, a Manchester City pedig készen áll arra, hogy rövid időn belül 15 millió fontot ajánljon. Ez már megfelelhet az itáliaiaknak. A szerb védő pedig együtt dolgozhatna a Lazio korábbi trénerével, Roberto Mancinivel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu