Magyaros mezben Itália Uruguay ellen...

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2011. november 15. 13:38
Fordítva hímezték az olasz labdarúgó-válogatott hivatalos mezére a nemzeti trikolór színeit. Az olaszok így "magyaros" mezben lépnek pályára Uruguay ellen. Ciki.


Megújult az olasz labdarúgó válogatott meze - adta hírül az olasz sajtó, hogy az azzurrik csapatát már hét éve szponzoráló sportmárka még divatosabb, még modernebb technológiájú, még nagyobb teljesítményt biztosító mezbe öltöztette a játékosokat. A retró stílusával trendi és a testhőmérsékletet is szabályozni képes mez bemutatóján azonban kiderült, hogy a válogatott új dressze nem hibátlan.

A kék felsőrész fehér gallérján végigfutó csíkon az olasz nemzeti színek rossz sorrendben szerepelnek, felül van a piros és alul a zöld. "Az új mezzel Itália Magyarországnak öltözik" - írták a sportlapok, melyek arra emlékeztettek, hogy 1990-ben az olasz vasutak is tévedésből a magyar trikolórral díszítette az olasz szerelvényeket, melyeket utána mind át kellett festeni.

Mi lesz a mezekkel?  - kérdezték a lapok. Ha ma (kedd) estig nem történik csere, akkor a Cesare Prandelli edzette olasz válogatott magyar színekben fog pályára lépni Uruguay ellen. A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra már kijutott Olaszország a római stadionban vív felkészülési mérkőzést a dél-amerikai csapattal 20.45-től.

A meccsről a SportHíradó is ÉLŐben számol be - ha már magyar érdekeltsége is lesz a találkozónak...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu