Magyarország-Izland: túl az első edzésen

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 8. 12:57
Hétfő délelőtt még csonka keretnek tartott edzést a szövetségi kapitány, de szép lassan mindenki megérkezik Telkibe.


Az Izland elleni szerdai felkészülési mérkőzést megelőzően a válogatott keret tagjainak nagyobb része már vasárnap késő délután megérkezett Telkibe, hozzájuk csatlakozott este az Újpest-Paks és a Kecskemét-Debrecen bajnokikon érdekelt három játékos, Lázár Bence, Csernyánszki Norbert és Varga József.

Hétfőn reggel befutott Vadócz Krisztián, majd a reggeli edzés derekán Czvitkovics Péter is csatlakozott a kerethez. A gyakorlás végén már csak egyetlen kerettag nem tartózkodott az edzőcentrumban, de a Norvégiából érkező Korcsmár Zsolt is hamarosan elfoglalja szobáját a csapat szálláshelyén.

A Magyarország-Izland barátságos mérkőzést szerdán, 19.45-től rendezik a Puskás Ferenc Stadionban. A meccset a SportHirado.hu ÉLŐben közvetíti a helyszínről.

AZ IZLAND ELLEN KÉSZÜLŐ MAGYAR KERET:
kapusok: Király Gábor (1860 München) Bogdán Ádám (Bolton Wanderers) Csernyánszki Norbert (Paksi FC)
védők: Lázár Pál (Samsunspor) Fehér Zoltán (Győri ETO) Lipták Zoltán (Videoton FC) Pintér Ádám (Real Zaragoza) Korcsmár Zsolt (Brann Bergen) Juhász Roland (Anderlecht) Laczkó Zsolt (Sampdoria) Halmosi Péter (Haladás Sopron Bank)
középpályások: Elek Ákos (Videoton FC) Koman Vladimir (Sampdoria) Hajnal Tamás (VfB Stuttgart) Dzsudzsák Balázs (Anzsi Mahacskala) Koltai Tamás (Győri ETO) Czvitkovics Péter (KV Kortrijk) Vadócz Krisztián (Osasuna) Varga József (DVSC-TEVA)
támadók: Rudolf Gergely (Genoa) Szabics Imre (Sturm Graz) Priskin Tamás (Ipswich Town) Németh Krisztián (Olimpiakosz Pireusz)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu