Luis Enrique lehet a Barca új edzője

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 20. 13:38
A Celta Vigo jelenlegi vezetőedzője, Luis Enrique a Barca-elöljárók kiválasztottja a csapatnál megüresedett edzői posztra - értesült a TV3 katalán televízió szombat délelőtt. A Real és a Barca egykori játékosa nem vált be a Románál, de mellette szól, hogy a játékfilozófiát és az utánpótlást tökéletesen ismeri, hiszen évekig a Barca B-t vezette korábban.


Az asztúriai tréner már korábban egyfajta vésztartaléknak számított a katalán klubnál Tito Vilanova kezelése alatt, csakhogy azóta aláírt a Celtához. Szerződésében azonban szerepel egy záradék, amelynek értelmében kivásárolhatják hárommillió euróért.

A Barca hajlandó is ezt megtenni, hiszen mihamarabb edzőt kell találnia, szombaton már felkészülési meccset kellett volna játszania Lengyelországban, amelyet végül lemondtak azután, hogy Vilanova benyújtotta lemondását pénteken egészségi okokból.

Már csak Luis Enriquén múlik minden. A további jelöltek között találjuk André Villas-Boast, Marcelo Bielsát, Gerardo Martinót, Lluis Carrerast, Ronald Koemant, Michael Laudrupot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Barcelona: Villas-Boas tartózkodik
Nem kívánta érdemben kommentálni a pénteken felröppent értesüléseket André Villas-Boas, miszerint ő lehet az egyik esélyes a Barcelonától távozó Tito Vilanova helyének elfoglalására a vezetőedzői poszton....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: luis_enrique
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu