Barcelona: Villas-Boas tartózkodik

Létrehozva: 2013. július 20. 14:47
Nem kívánta érdemben kommentálni a pénteken felröppent értesüléseket André Villas-Boas, miszerint ő lehet az egyik esélyes a Barcelonától távozó Tito Vilanova helyének elfoglalására a vezetőedzői poszton.


A katalánok pénteken késő este erősítették meg, hogy a szakember rákos megbetegedése miatt kényszerből adja fel állását. Sandro Rosell elnök szűkszavúan elmondta, hogy a jövő hét elején mutatják be utódját.

Természetesen azonnal megindult a találgatás, így jelenleg a fogadóirodák a legutóbb a Newell's Old Boyst irányító Gerardo Martinót tartják a legnagyobb esélyesnek, majd a Barcelona szakmai stábjához nemrég csatlakozó Rubi következik. Ezután jönnek az olyan nevek, mint Villas-Boas, Marcelo Bielsa, Michael Laudrup és José Enrique.

„Nagyon nehéz helyzet, a legjobbakat kívánom Titónak – válaszolta Villas-Boas a Daily Telegraph kérdésére a Colchester elleni pénteki barátságos mérkőzés után, majd diplomatikusan folytatta, érdemben sok újat nem mondva. – Ha egészségügyi okokból kellett távoznia, akkor ez most nem a helyes pillanat arra, hogy spekuláljunk."

„Egyértelmű, hogy ilyen pletykáknak most nincs létjogosultsága, mégis egy ember egészségéről van szó." A Spurs egyébként Brad Friedellel, Jan Vertonghennel és Emmanuel Adebayorral a sorban zárt 0-0-ra a Colchesterrel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu