Londonban váltott klubot Manuel Almunia

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 30. 15:04
Váratlanul nagy fogás akadt a West Ham United hálójára, a londoniak ugyan csak egy hónapra, de megszerezték az Arsenal kegyvesztett kapusát, Manuel Almuniát. A hírt Sam Allardyce menedzser közölte a West Ham TV-vel.


„Forró nyomon voltunk a napokban, és egy fantasztikus igazolást hajtottunk végre, rövid távra szerződtettük Manuel Almuniát az Arsenaltól" – nyitott a szakember.

„Nagy köszönet Arsene Wengernek, hogy egy ilyen klasszis, tapasztalt kapust bocsátott a rendelkezésünkre, hogy betöltse Robert megüresedett helyét" – tette hozzá.

Az élvonaltól tavaly búcsúzott londoniak azután kerültek kínos helyzetbe, hogy az első számú hálóőr, egyben angol válogatott Robert Green térdsérülése miatt hat hetes pihenőre kényszerül, de gyorsan megtalálták a talán létező legjobb megoldást.

„Keveset szerepelt az Ágyúsoknál, s szívesen él a lehetőséggel, hogy végre védhessen újra. Reméljük, hogy jelenléte hozzásegít majd minket a védekezés megerősítéséhez" – zárta mondandóját Allardyce, akinek júniusi kinevezése óta a spanyol a 13. igazolás.

Az eddigi érkezők névsora így fest: Abdoulaye Fayé, Kevin Nolan, Joey O'Brien, Matt Taylor, George McCartney, John Carew, Sam Baldock, Brian Montenegro, Papa Bouba Diop, David Bentley, Guy Demel és Henri Lansbury.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu