Loki vagy Villarreal, ez itt a kérdés

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 5. 11:46
Az U20-as válogatott támadó, Balajti Ádám ötéves szerződést kötött a Debrecennel a klub hivatalos közlése szerint, ám ha a spanyol élvonalban szereplő Villarreal igényt tart rá, akkor Spanyolországban folytatja.



A Lokitól kapott információk szerint a DVSC-TEVA és a Diósgyőr – ahol a játékos az előző idényt töltötte - között még a tavasz folyamán megegyezés született a labdarúgó játékjogának megvásárlásáról, ám Balajtinak ekkor már volt ajánlata a Villarrealtól, ezért azt kérte, hogy ha szerződteti a spanyol élcsapat, akkor ott folytathassa pályafutását.

Balajti Ádám múlt héten járt Spanyolországban próbajátékon. A Villarreal vezetői szeretnék még egyszer megnézni a futballistát, aki ezért hamarosan visszautazik egy hétre, addig pedig a Lokival edz. Amennyiben a spanyolországi szerződés nem jön létre, akkor a 19 éves játékos Debrecenben folytatja.

Mint a dvsc.hu megtudta, Balajti Ádámot ötéves szerződés köti a DVSC-TEVA-hoz, de ha a Villarreal igényt tart rá, akkor a labdarúgó – a megállapodás értelmében - már most távozhat.

Amennyiben a DVSC-TEVA játékosa marad, akkor a Levadia Tallinn elleni BL-selejtező mérkőzésen még biztosan nem láthatjuk, de továbbjutás esetén a következő körben már pályára léphet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu