Llorisért tárgyal a Tottenham

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 10. 12:50
A Tottenham emelt a téten, és 17 millió eurót ajánlott Hugo Llorisért, az Olympique Lyon kapusáért. A francia együttes húszmillióért habozás nélkül túladna a válogatott kapuson, így viszont még néhányszor le kell ülni a tárgyalóasztalhoz.


 

A Spurs múlt héten tett 15 millió eurós ajánlatát visszautasította a Lyon, de a tárgyalások nem fagytak be, aminek rövidesen beérhet a gyümölcse.

Az angol együttes ugyanis kétmillió euróval megtoldotta az eredeti összeget, ami már állítólag gondolkodásra készteti az OL vezetőségét.

Az Olympique 20 millióban határozta meg a válogatott kapus árát, de úgy hírlik, némileg hajlandó engedni igényeiből, csak hogy plusz bevételre tegyen szert.

Az Arsenal és a Liverpool által is körüludvarolt Llorison nem múlik a megállapodás, örömmel folytatná a White Hart Lane-en, és a heti 80 ezer fontos fizetésben sem talált kivetnivalót.

Jean-Michel Aulas, az OL elnöke már elismerte, a portás könnyen a távozók táborát gyarapíthatja, de egyelőre nem tud konkrétummal szolgálni.

„Lloris azt mondta nekem, menni szeretne, ha az öt legnagyobb európai klub egyike keresi meg. Amennyiben bármelyik együttes a 20 milliós piaci értékének megfelelő ajánlattal áll elő, elengedjük. Eddig viszont nem érkezett hivatalos megkeresés.”

A 25 éves hálóőr a nála 16 esztendővel idősebb Brad Friedelt váltaná a kapuban Észak-Londonban, aki egy szezont még lehúz a Sarkantyúsokban, utána több mint valószínű, hogy visszavonul. Heurelho Gomes szinte borítékolhatóan továbbáll.

Lloris lehet az új Spurs-edző, André Villas-Boas harmadik szerzeménye Gylfi Sigurdsson és Jan Vertonghen után.

Címkék: hugo_lloris
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu