Liverpoolban dönthetnek Németh sorsáról

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 14. 13:43
Megeshet, továbbra sem látunk magyar játékost a Liverpool első csapatában. Gulácsi Péter egyelőre - legjobb esetben - harmadik számú kapusnak tekinthető, míg Németh Krisztián várhatóan további egy évig az AEK Athént erősíti majd. A Liverpool Echo információi szerint a görög klub új elnöke mindent megtesz a magyar tehetség megtartásáért, míg maga a futballista játszani akar.


Németh Krisztián eddig tizenkét mérkőzésen háromszor volt eredményes a sárga-fekete együttesben, és játékával, technikai tudásával lenyűgözte az athéni vezetőket. Az AEK új elnöke, Sztavrosz Adamisz ezen a héten utazik Liverpoolban, hogy további egy évvel meghosszabbítsa a támadó görögországi tartózkodását.

Az U20-as válogatottal tavaly világbajnoki bronzérmet szerzett csatár a lapnak elmondta, először a két klubnak kell megegyeznie és csak utána ülhet ő is a tárgyalóasztalhoz. 

„A Liverpoollal van szerződésem, így az AEK-nek először az angolokkal kell beszélniük az én ügyemben. Ha a két egyesület megegyezett egymással, csak utána jöhetek én, hogy döntsek. Most az a legfontosabb, hogy játéklehetőséghez jussak" - nyilatkozta Németh a Liverpool Echónak. 

A korábbi MTK-játékos hozzátette, az új elnök szeretné őt megtartani, ezért is utazik már a héten a szigetországba. „Jól érzem magam Athénban, de először a két klubnak kell dűlőre jutnia egymással."

A győri születésű futballista az MTK és az U17-es válogatott tagjaként robbant be a köztudatba. A kék-fehérek színeiben 37 mérkőzésen 14-szer talált be az ellenfelek hálóiba, hozzásegítve csapatát a 2006-2007-es bajnoki címhez. 2007 óta tagja a Liverpoolnak, ahol a tartalékcsapattal 2008-ban első lett a Reserve-bajnokságban. Azóta először a Blackpoolnak, majd tavaly az AEK Athénnak adták kölcsön. A Vörösök felnőtt csapatában csak felkészülési mérkőzéseken jutott szóhoz. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu