Leo Bennehakker bajba kerülhet Varsóban

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 13. 16:26
Leo Beenhakker péntektől szaktanácsadóként segíti szeretett klubját, a Feyenoordot, de elképzelhető, ezért súlyos árat kell fizetnie. A szakember ugyanis a lengyel labdarúgó-válogatott szakvezetője, és a szövetség elnökétől, Grzegorz Latótól nem kapott engedélyt a másik funkció betöltésére.


A 66 éves holland tréner 1997 és 2000 között, majd a 2006-2007-es szezon rájátszásában irányította a nagy múltú, de évek óta küszködő rotterdamiakat. A mai napig állítja, élete legkedvesebb csapata a Feyenoord, bármikor visszatérne. Erre most sor kerül, miután a menesztett Gert-Jan Verbeek után a szezon végéig a Leon Vlemmings dirigál, az ő munkáját segíti.

Beenhakkert régóta hívta a holland klub, mostani kinevezése azonban vihart kavarhat. Grzegorz Lato, a lengyel szövetség elnöke ugyanis nem engedélyezte a kettős szerepvállalást, így a pénteki bejelentés után bizonytalanná vált a tréner helyzete. Igaz, a fehér-pirosak dirigense állítja, a szaktanácsadói pozíció nem jár szerződéskötéssel, csak szabadidejéből áldoz szeretett együttesére.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu