László Csaba: Irány Spanyolország?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 25. 16:31
EXKLUZÍV! László Csabát éppen a legjobbkor csípte el a SportHirado.hu: a szakvezető úton van Spanyolország felé, hogy tárgyaljon egy meg nem nevezett csapat kispadja reményében. Az állást kereső edző elégedetten nyugtázná, ha Csányi Sándort neveznék ki az MLSZ elnökének.


 


László Csabát januárban menesztették a skót Heartstól. Azóta állást keres a szakvezető, és rövidesen meg is találhatja.

„Éppen a londoni Stanstead repülőtéren ücsörgök, és nemsokára útnak indulok Spanyolország felé – nyilatkozta az edző csütörtök délután a SportHirado.hu-nak. – Hogy mi az úti célom, és hogy melyik csapat keresett meg, az maradjon az én titkom.”

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Melyik kispadon látnád szívesen László Csabát?
Sevilla 42.7%
 
Espanyol 16.0%
 
Málaga 9.4%
 
más spanyol csapatáén 3.9%
 
más ország csapatáén 3.4%
 
jöjjön haza, irány az FTC! 13.3%
 
magyar válogatott 11.2%
 

Arra a felvetésre, miszerint a Sevilla kispadja szerdán felszabadult, és ásít az ürességtől, László Csaba csak hangosan nevetett, s határozottan tagadta, hogy fájna rá a foga.

„Nem lenne ellenemre a sevillai munka, de ez nincs benne a pakliban. Meg egyébként is; nemrégiben egy angol csapattal tárgyaltam, és egy Bundesliga-együttes érdeklődését is felkeltettem, nem csak Spanyolország jöhet szóba.”

A mindig kíváncsi SportHirado.hu mindenesetre utánanézett, mely spanyolországi gépre szállhat(ott) fel a szakember, és Málaga, valamint Barcelona jöhet számításba a reptér honlapja szerint. Minden továbbit rábízzuk olvasóink fantáziájára.

Alapvetően arról kérdeztük volna László Csabát, mit szól ahhoz, hogy az MLSZ felkérte Csányi Sándort elnöknek. A beszélgetés során a hangsúlyok eltolódtak, de a válaszadás nem maradt el.

„Személy szerint örülnék neki, ha egy, a gazdasági életben már bizonyított üzletember kerülne a szövetség élére, és ha jól tudom, Csányi Sándornak némi-nemű erdélyi kötődése is van. Bár erre azért nem mernék megesküdni, de számomra ez sem elhanyagolható” – mondta a székelyudvarhelyi születésű edző.

László Csaba emlékeztet arra: több helyen is, ahol eddig megfordult (Skócia, Uganda), bevett gyakorlat üzletembert felkérni a feladatra, ami mindenhol csak jót tesz az adott ország labdarúgásának.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu