Lampard lemarad az Eb-ről

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 31. 19:10
Az angolok rémálma valósággá vált: Frank Lampard combsérülése miatt nem utazik a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra. Roy Hodgson szövetségi kapitány máris cselekedett, Jordan Hendersont hívta be a 23-as keretbe.


 

Frank Lampard a szerdai edzésen húzta meg a combizmát, majd csütörtökön alaposabban megvizsgálták, és az eredmények hallatán valamennyi angol szurkoló szíve összeszorul.

„Az orvos nem tudta garantálni, hogy akár csak egyetlen csoportmérkőzésen is pályára tudna lépni Frank, ami azt jelenti, hogy más emberre van szükség a középpálya közepén” – fogalmazott Roy Hodgson.

„Hatalmas csapás ez a csapatnak, különösen úgy, hogy egy másik tapasztalt játékos, Gareth Barry sem jöhet velünk a kontiensviadalra.”

„Frank nagyon jó formában volt, és alig várta a tornát. Nagyon sokat tett azért, hogy kijussunk az Eb-re, nagyon kegyetlen érzés, hogy épp a torna előtt sérült meg.”

A júniusban 34. életévébe lépő Lampardnak ezzel nagyjából véget is ért válogatottbeli karrierje, hiszen Hodgson vélhetően a fiatalabb játékosoknak ad lehetőséget az ősszel rajtoló vb-selejtezősorozatban.

A Chelsea motorja három nagy tornán vett részt, a 2004-es Európa-bajnokságon, valamint a 2006-os és a 2010-es világbajnokságon szerepelt.

Hodgson már gondoskodott is a helyettesről, a Liverpoolban közepes teljesítményt nyújtó Jordan Hendersont hívta be a 23-as keretbe.

A Manchester City-s Adam Johnson is bevetésre készen állt a tartalékok között, de Lampard sérülésével sem jött el az ő ideje.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu