Lalas már kritizálja David Beckhamet

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 24. 15:58
Így múlik el a világ dicsősége. A David Beckham-éra második szezonjában már az az Alexi Lalas kritizálja őt, aki érkezésekor még a földkerekség legnagyobb labdarúgójának tartotta őt. Az eredmények azonban nem jöttek, a Los Angeles Galaxy ugyanis a középszerű szürkeségbe süllyedt, egyik évben sem került be a rájátszásba.


Hatalmas várakozás előzte meg David Beckham szereplését az amerikai labdarúgó ligában, ám másfél év után beigazolódott, egy fecske nem csinál nyarat. Beckhammel sem lett jobb a Los Angeles Galaxy, és az angol futballista sem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Alexi Lalas, a Galaxy korábbi elnöke is már azok között van, aki kritizálja az angol válogatott játékost.

„Ha Bruce Arena a jövőben eredményt akar elérni, akkor egyet le kell szögeznie: senki sem olyan fontos, mint a csapat. David Beckham ugyanannyit ér, mint egy 18 éves újonc.”

A klubelnöki székből augusztusban távozó Lalas egyébként az angolt korábban a földkerekség legjobb játékosának tartotta, másfél év alatt azonban jócskán változott a véleménye – és láthatólag nem pozitív irányban.

„Az rendben van, hogy az angol válogatottban szeretne játszani, és ezért mindent meg is tesz. Ám hogy a további terveiről mindig csak a sajtóban lehet értesülést szerezni, nem tartom korrektnek, ennyi tiszteletet azért adjunk meg a másiknak.”

A Los Angeles Times is lehúzza a keresztvizet Beckhamről.

„Ha elment Milánóba, legjobb, ha ott is marad.” – írta kritikusan a napilap a korábban még dicsőített angolról.

A Los Angeles Galaxy a Beckham-időszakban egyszer sem tudott eljutni a rájátszásig.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu