Kupameccs helyett Vidi-Puskás Akadémia

Szerző: MTILétrehozva: 2013. február 27. 16:00
Nem utazott el Székesfehérvárra, a Videoton elleni Magyar Kupa-negyeddöntőre a Dunakanyar-Vác labdarúgócsapata.


A fehérváriak facebook-oldalán olvasható közlemény szerint Sándor Tamás, a Vác technikai vezetője arról tájékoztatta a Videoton illetékeseit, hogy Mózner János vezetőedzőnek mindössze nyolc egészséges futballistája van, nekik Vácon tart 14 órától edzést.

Mindez azt jelenti, hogy a Vác az eredetileg 18 órára kiírt visszavágón sem lép pályára. A gárda a szombati első mérkőzést sem játszotta le hazai pályán. Sajtóinformációk szerint a váci futballisták azért nem vállalták azt a találkozót, mert a klub tartozik nekik, emellett pedig a papírjaik sincsenek rendben. Az 1994-ben bajnokságot nyert csapat várhatóan a tavaszi szezonban sem lép pályára. Az ügy hátterében tulajdonosi vita áll Héger József és az új befektető, az angol John Marshall között.

A Videoton kedden jelentette be: mindenképpen lesz meccs a Sóstói Stadionban, amennyiben a Vác nem áll ki, az NB II Nyugati-csoportjának listavezetőjével, a Puskás Akadémiával vív barátságos összecsapást várhatóan 18.45-ös kezdettel a fehérvári csapat.

 

Címkék: videoton
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu