Krkic: Fontos este lesz a budapesti!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 3. 16:20
Bojan Krkic megígérte a szurkolóknak, hogy a tüdejét is kiköpi majd a gyepen, és tudása minden porcikáját beveti a Roma sikereiért. Az első lépéseket már ma este, a Vasas elleni budapesti gálameccsen megteheti.


A Barcelonától érkezett 20 éves csatár minél előbb szeretné meghálálni a rá kiadott 12 millió eurót. Ezt könnyen megteheti, mert az olasz fővárosban biztosan többet számítanak rá, mint Katalóniában. Legutóbb például csak kilenc bajnokin vetették be.

"Lelkis típus vagyok, úgyhogy nem volt könnyű a váltás - kezdte a legújabb Farkas. - Azt viszont ígérhetem, hogy mindent megteszek majd a Romáért. Este Budapesten lépünk pályára, így ezt elég gyorsan be is bizonyíthatom. Nem tudom, mennyit kapok a mestertől, de az biztos, nagyon fontos este lesz ez a számomra. A szurkolók még nem ismernek, szeretném, ha mihamarabb megkedvelnének."  

Szerda, azaz ma este 20.15-zől Vasas-AS Roma centenáriumi meccset rendeznek a Puskás Ferenc Stadionban. A találkozót a SportHirado.hu a helyszínről, ÉLŐben közvetíti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ők játszanak a Romában a Vasas ellen
Luis Enrique ígéretéhez híven nem tartalékol a Vasas ellen, és a Roma rendelkezésre álló legerősebb keretét hozza el Budapestre....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
AS Roma: a Vasas ellen debütál Krkic
A szerdán Budapesten sorra kerülő Vasas-Híd elleni gálamérkőzés alkalmával viseli majd első alkalommal az AS Roma labdarúgócsapatának mezét Bojan Krkic, akit a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonától igazolt az olasz gárda....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu