Közel a hosszabbításhoz a világbajnok

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 19. 19:49
Lassan hűthetik a pezsgőt a Sevilla szurkolói, ugyanis egyre biztosabb, hogy nem kell búcsúzniuk az ikonjuktól. A klub sportigazgatója, Monchi ugyanis elárulta, nagyon közel járnak ahhoz, hogy meghosszabbítsák a világbajnok Jesus Navas 2012-ben lejáró szerződését.


 

A villámgyors és rendkívül technikás szélső 2000 óta szolgálja a klubot, részese volt a két UEFA-kupa diadalnak. Sokáig mozdíthatatlannak tűnt, ugyanis a pánikbetegséghez hasonló problémája miatt rettegett a költözéstől. De ebből kigyógyult, a spanyol válogatott tagjaként pedig Dél-Afrikában feljutott a futball csúcsára.

Az immár világbajnokként tisztelt Jesus Navas évek óta a La Liga egyik csillaga, nem meglepő, hogy számos sztárcsapat látná szívesen. Hallani lehetett a Chelsea, a Real Madrid és az FC Barcelona érdeklődéséről is. De úgy tűnik, hiába a mesés ajánlatok ígérete, a klasszis hűséges marad.

Monchi szerint maga Jesus Navas sem kardoskodik a távozás mellett. Pedig a Sevilla immár nem számít Európa rettegett együttesei közé, a bajnokságban is ritkán remekel. De a jól megszokott környezet, a remek csapattársak és a barátságok mégis Sevillához kötik hősünket.

„Sokkal közelebb járunk a megállapodáshoz, mint hetekkel ezelőtt! Jó érzéseim vannak, optimista vagyok, bízom abban, hogy megegyezünk. Ez mindkét felet elégedettséggel töltene el” – jelentette ki a sportigazgató.

Jesus Navas mostanában csak a lelátóról segítheti társait, bokasérülés miatt nem futballozhat. Az biztos, hogy csak januárban térhet vissza.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu