Kompany megsérült a csúcsmeccs előtt!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. április 12. 18:00
Egy fejpárbajt követően rosszul fogott talajt, és egy nappal a liverpooli bajnoki csúcsrangadó előtt megsérült Vincent Kompany, a Manchester City csapatkapitánya.


A belga középhátvéd lebicegett a pályáról, nem tudta befejezni a szombati tréninget. Sérüléséről egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást a City, de erősen kérdésessé vált szereplése a vasárnap délutáni, a bajnoki arany szempontjából kulcsfontosságú találkozón.

A jelek szerint Demichelis, Javi García, vagy Demichelis, Lescott belsővédő-párossal állhat fel a City az Anfield gyepén, ahol a liga legjobb csatárduójával, Luis Suárezzel és Daniel Sturridge-dzsal kell majd farkasszemet néznie.

Amennyiben veszítene a manchesteri csapat, abban az esetben már nem lenne a saját kezében a sorsa, hiszen bár két meccsel kevesebbet játszott, hétpontos hátrányba kerülne a listavezető Vörösökkel szemben.

Jó hír viszont a City szempontjából, hogy a legjobbkor tér vissza a gólvágó Sergio Agüero, akit legutóbb januárban láthattunk a PL-ben. Menedzsere, Manuel Pellegrini megerősítette, hogy bevethető állapotban van az argentin.

Címkék: Vincent Kompany
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu