Koman Oroszországba szerződött

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 14. 11:47
Az FK Krasznodar szombat délelőtt bejelentette, hogy szerződtette Koman Vladimirt a Monacótól. A megállapodás részleteiről egyelőre keveset tudni, csupán annyit, hogy Münchenben esett át az orvosin, és már csatlakozott is a csapathoz az ausztriai edzőtáborban.


 

Dzsudzsák Balázs és Huszti Szabolcs után újabb magyar klasszis igazolt az orosz Premjer-ligába, Koman Vladimir a Monacót hagyta hátra az FK Krasznodar kedvéért.

Az ungvári születésű labdarúgó pedig csak január végén igazolt a nagyhercegségbe, és egyezett meg négy és fél éves kontraktusban a nagy múltú klubbal.

Azt túlzás lenne állítani, hogy a krasznodari együttes eredménysora is olyan veretes lenne: mindössze 2008-ban alapították, és noha az élvonalban vitézkedik, az előző idényben a felsőházon kívül ragadt.

Hogy pontosan milyen kondíciókkal kötelezte el magát Koman, csak találgatni lehet, a klub honlapján ugyanis csak a megállapodás tényéről számolnak be, illetve a játékos pályafutását mutatják be.

A keretben nincsenek igazán nagy nevű labdarúgók, még a grúz csapatkapitány, Alekszandr Amisulasvili sem számít igazán ismertnek.

A Monacóban kulcsember volt Koman, ám az, hogy a posztjára szerződtették a svéd Emir Bajramit, előrevetítette a váltás lehetőségét.

A magyar válogatott középpályás szombaton csatlakozhat a Krasznodarhoz annak ausztriai edzőtáborában, miután a kötelező orvosi vizsgálaton már átesett Münchenben.

Címkék: koman_vladimir
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu